Bierproeverij

 

Een eerste kennismaking met speciaalbier? Bier leren proeven? Bier-spijscombinaties ontdekken?

Na de uitgangspunten samen te hebben bepaald, kan er gekozen worden voor een thema wat het meeste aanspreekt. Het ontdekken dat smaken verschillend zijn en dat er verschillende smaken zijn is vooral een leuke, leerzame en gezellige bezigheid. Voor particulieren, families, bedrijven, verenigingen, kortom, voor iedereen is er een gezellige groepsactiviteit op te zetten.

Maak kennis met de verschillende smaken als bitter, zoet, zuur en umami. Maak kennis met verschillende bierstijlen. Leer wat over het brouwproces, de geschiedenis, ingrediënten etc etc. 

 

Een proeverij is voor IEDEREEN (je moet wel minimaal 18 jaar zijn). Al je zintuigen worden ingezet. Dit gebeurd door te kijken, ruiken, luisteren en proeven. Proeven kan door een klein slokje te nemen. Dus ook personen die niet tot de bierliefhebbers behoren zien we graag op onze proeverijen.

Proeverijen kunnen we verzorgen op de werkelijk unieke locatie van Landgoed De Eikenhorst of op een andere, door u gewenste locatie.

Proeverijen kunnen we combineren met (teambuildings)activiteiten als zeskamp, boerenbowlen, een lunch, barbecue, rondleidingen etc.


Laat u verassen en neem Contact op om details te bespreken of te informeren naar de mogelijkheden.